BBM News Augustus 2015

De zomervakantie is inmiddels voor ons alweer 2 weken voorbij. Het normale leven gaat weer verder, de kinderen zijn weer naar school, het vrije leventje zonder constant op de klok te hoeven kijken is ook weer voorbij.

Tijdens de vakantie hebben we niet helemaal stil gezeten, we zijn bezig geweest met de website, met dingen voor Forever Aloë Vera en Oriflame en sinds 23 juli jl. zijn we ook officieel distribiteur voor DoTerra Aromatherapie. Er is voor ons nog heel veel te leren over de producten en hun toepassingen, maar we zijn er enorm trots op ook deze prachtige producten te kunnen bieden. Ook hebben we inmiddels heel mooie nieuwe visitekaartjes laten maken en bieden we cadeaubonnen van Forever Aloë Vera aan.

Er zijn contacten geweest over de mogelijkheid om in de vorm van een fysieke winkel met bijbehorende praktijkruimte verder te gaan, op het moment is dat voor ons nog niet haalbaar helaas, maar dit is zeker een doel voor de nabije toekomst!

Naast Beauty, Body & Mind ben ik ook nog werkzaam als Drogist. 17 augustus jl. ben ik begonnen bij de Etos in Haarlem. Door deze baan leer ik nog meer over alle supplementen en kan ik ook de mensen die bij BBM komen beter adviseren hierover.

Wat betreft de opleidingen blijven we ook bezig. Spirituele ontwikkeling les 3 is bijna afgerond, daarna nog 3 lessen en het examen. De toegepaste psychologie ligt door alle andere dingen even op een laag pitje, maar ook deze opleiding wordt zeker niet vergeten. Op de planning voor na de eerder genoemde opleidingen staan het verder gaan met de vervolgopleidingen voor de Bach Bloesemremedies, Aromatherapie opleiding, Communiceren met Dieren, medische basiskennis en nog veel meer.

De Tarot- en Lenormand kaarten gebruiken we op verzoek ook als ondersteuning, hiermee oefenen we geregeld. Af en toe geven we hiervan een mini consult weg, hou onze Facebook pagina http://www.facebook.com/BeautyBodyMindNL in de gaten voor deze en andere acties!

 

 

Kattenbelletje

Hier weer even een kort berichtje van ons.

Inmiddels zijn we verhuisd en hebben we supermooie, nieuwe visitekaartjes laten drukken.

Tussen de bedrijven door zijn we druk bezig met het aanpassen en verbeteren van de website. We hebben uitleg gekregen over hoe alles werkt zodat we meer zelf kunnen doen en minder afhankelijk hoeven te zijn. Ook zijn we nog steeds bezig met onze opleidingen, we willen zoveel mogelijk weten over de producten en diensten die we aanbieden en daar hoort dus ook een goede opleiding en veel oefenen bij.

Zie je op de website dingen die niet kloppen of iets wat niet helemaal duidelijk is of heb je goede ideeën om de website nog beter te maken? Geef het even door via het contactformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

In het najaar willen wij echt gaan beginnen met de producten van DoTerra. Meer hierover volgt snel.

 

 

Alweer 1 jaar Beauty, Body & Mind!

Wat gaat de tijd snel! Nietsvermoedend kijk ik op mijn mobiel naar een melding van LinkedIn, iemand vindt jouw jubileum leuk. Welk jubileum denk ik nog… En dan staat daar: werkt 1 jaar bij Beauty, Body & Mind.

Wow! Alweer 1 jaar geleden dat ik besloot om het echt door te zetten, dat ik besloot me niet te laten beperken door werkloosheid en fibromyalgie. Dat ik besloot om eerst te revalideren, mij te richten op mijn opleidingen en Beauty, Body & Mind om daarna naast het opstarten van Beauty, Body & Mind een leuke baan te zoeken. Die baan heb ik nog steeds niet gevonden en Beauty, Body & Mind is nog niet zover als ik gehoopt had, maar toch ben ik enorm ver gekomen en ben ik super trots op alles wat er tot nu toe wel al gelukt is. Een jaar met ups en downs; waarin ik enorm veel geleerd heb (drogist opleiding, Bach Bloesemremedies niveau 1, Intuïtieve ontwikkeling); waarin een mooie, professioneel uitziende website mijn houtje-touwtje-doe-het-zelf website heeft vervangen; waarin vriendin Anneke een waardevolle assistente is gebleken die mij af en toe afremt in mijn enthousiasme en me dingen van een andere kant laat bekijken; er een Facebook pagina (www.facebook.com/BeautyBodyMindNL), Twitteraccount (@BeautyBodyMind1) en een blog zijn gekomen; er steeds meer naamsbekendheid gaat komen en ik de verschillende diensten die wij bieden heb mogen uittesten op heel lieve maar kritische mensen. Een mooi jaar om op terug te kijken. Veel nieuwe, waardevolle contacten zijn er gelegd, de basis voor Beauty, Body & Mind is gelegd.

We zitten nog boordevol plannen voor de toekomst. We hebben kennisgemaakt met de prachtige producten van DoTerra die we graag in de praktijk willen opnemen en waarvoor we ook distribiteur willen worden. Ook het aanvragen van een KvK-nummer willen we graag gaan doen, alles officieel als bedrijf laten vastleggen. Ik ben nog steeds druk bezig met 2 opleidingen: Spirituele Ontwikkeling en Toegepaste Psychologie. En in mijn vrije tijd ben ik ook nog bezig om te leren hoe ik de Lenormand- en Tarotkaarten moet duiden. Als deze afgerond zijn, staan er alweer nieuwe opleidingen op het verlanglijstje: Bach Bloesemremedies niveau 2, Communiceren met Dieren, Massage. En voor de toekomst: een pand waarin we de behandelingen kunnen geven, de producten mooi vanuit schappen kunnen verkopen, workshops kunnen geven en wat ook dient als ontmoetingsplaats en rustpunt voor degenen die daar behoefte aan hebben.

Voor dit 2e jaar heb ik mezelf verschillende doelen gesteld. Een klantenkring opbouwen; meer verdiepen in Oriflame, Forever, Bach en DoTerra; de huidige opleidingen afronden, deelnemen aan beurzen / open dagen etc; publiciteit zoeken; mensen eindelijk gaan helpen het beste uit zichzelf te halen.

De website (www.beautybodymind.com) wordt binnenkort, waarschijnlijk al over een aantal dagen, aangepast zodat wij zelf gemakkelijker dingen kunnen wijzigen. Daarvoor zal de website een paar dagen offline zijn, maar daarna is ook de gebruiksvriendelijkheid voor alle websitebezoekers een stuk groter.

We zullen ook op de website gaan aangeven waar wij wanneer aanwezig zullen zijn, wanneer wij zelf evenementen hebben georganiseerd, wanneer wij afwezig zijn en wanneer wij een vrijblijvende inloop hebben.
IMG-20150417-WA0121IMG-20150417-WA0013

 

 

 

Vrijwilligerswerk

meer lezen

Zwangerschap

meer lezen 0 Berichten

De maatschappij, dat zijn wij

meer lezen

De Toekomst

Afgelopen vrijdag kreeg ik te horen dat mijn contract bij Etos niet verlengd wordt. Eerlijk gezegd vind ik dat niet zo heel erg. Ik heb er nooit echt mijn draai kunnen vinden ondanks dat ik daar geweldig leuke collega’s en klanten heb getroffen. Toen ik eerder bij de Tuinen werkte, voelde ik me veel meer thuis, een vis in het water en zweefde ik door de winkel. De producten die de Tuinen, nu Holland & Barrett, in het assortiment heeft spreken me veel meer aan dan die bij de Etos.


Naast mijn werk als Drogist ben ik ook al geruime tijd bezig met Beauty, Body & Mind. Hiervoor ben ik distribiteur en enthousiast gebruiker van de producten van DoTerra Essential Oils, Forever Aloë Vera en Oriflame Cosmetica. Daarnaast hou ik me ook bezig met het gebruiken, adviseren en klaarmaken van Bach Bloesem Remedies, het geven van Reikibehandelingen en het leggen van Tarot- en Lenormandkaarten.

Op het moment ben ik ruim 33 weken zwanger van kindje nummer 3. De afgelopen tijd heb ik erg veel nagedacht over de toekomst en hoe werk en gezin het beste voor mij zijn te combineren. Ik besefte dat het werken vanuit huis, als eigen baas en op tijden die aangepast zijn aan de behoeftes van mijn kinderen voor mij heel erg belangrijk zijn. Want met 2 kinderen op de basisschool (groep 8 en groep 4) en een baby is dat veel praktischer dan werken voor een baas en afhankelijk zijn van kinderopvang en lieve, behulpzame familie en vrienden. Vandaar dat ik besloten heb me volledig te gaan richten op Beauty, Body & Mind.

7 voordelen van werken op deze manier:

* eigen tijden indelen
* betere balans werk en privé
* meer tijd voor je gezin
* gezondere levensstijl doordat je zelf de producten gebruikt
* werk en passie kunnen combineren
* interessante mensen ontmoeten
* altijd gespreksstof hebben

meer lezen 0 Berichten

DoTerra Essential Oils

meer lezen 2 Berichten