Oriflame is een Zweeds cosmeticabedrijf dat cosmetica op planten- en kruidenbasis verkoopt. De producten van Oriflame zijn over de hele wereld verkrijgbaar. In Nederland zijn de producten alleen verkrijgbaar via internet of via een praktijk licentie van oriflame. Beauty body mind is een praktijk met deze licentie. U kunt bij ons uw producten ophalen of wij sturen uw producten aan u door.
De producten van Oriflame zijn van zeer goede kwaliteit, dierproef vrij en alle producten zijn kind vriendelijk omdat deze volledig uit natuurproducten bestaan.

Sinds 2008 verkopen en gebruiken wij zelf dagelijks deze producten. In onze praktijk geven wij de mogelijkheid om verschillende producten uit te kunnen proberen, brochures in te zien en de producten te bestellen. Omdat deze producten zeer zacht voor de huid zijn en weinig allergische reacties geven zijn zij ook goed te gebruiken door mensen die een allergie hebben.  

Kinder make-up feestje? Natuurlijk!
Wij bieden een middag plezier met onder meer handverzorging, inclusief nagellak, gezichtshuid reinigen, gezichtsmaskertjes en een cursus opmaken natuurlijk met de gezonde producten van Oriflame.
Zeer geschikt voor meiden vanaf 7 jaar. Leuk in combinatie met een kinderdisco, modeshow of fotoshoot!

Neem contact met ons op voor meer informatie.