Ramona: moeder van 2 (HSP) dochters, verwacht rond 27 september 2016 kindje nummer 3, geboren en getogen in IJmuiden, zolang ik me kan herinneren al geïnteresseerd in spiritualiteit, het paranormale en psychologie.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan: Directiesecretaresse / Management Assistent, Reiki 1 en 2, alle opleidingen die nodig zijn voor het werken bij de Tuinen, een tarotcursus, de opleiding tot Adviseuse bij Oriflame, Drogistopleiding, Bach Bloesemremedies niveau 1, Intuïtieve Ontwikkeling. Op het moment ben ik bezig met 3 opleidingen: Toegepaste Psychologie, Spirituele Ontwikkeling en een Kruidencursus. Deze opleidingen staan ivm de zwangerschap tijdelijk op een laag pitje.

Ook ben ik recensente voor Magictales.nl en proeflezer voor de Fantasyboekenschrijfster Cocky van Dijk geweest, voor haar liep ik de teksten na op typefouten, zinsopbouw, spelling en grammatica.