Wij zijn distribiteur voor de producten van Forever Living Products. Forever is wereldmarktleider op het gebied van producten op basis van aloë vera- en bijenproducten. In de jaren zeventig van de vorige eeuw begon het bedrijf als de droom van Rex Maughan. Hij wilde een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het inkomen van mensen over de hele wereld. Zijn droom begon met de aloë vera plant, een plant waaraan al in de oudheid zeer heilzame eigenschappen werden toegekend. Forever producten zijn verkrijgbaar in meer dan 155 landen, aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Arizona, USA. Forever Living Products Benelux is gevestigd in Baarn en behoort tot de 20 grootste vestigingen van Forever.

Aloë vera: de wonderplant
De Aloë Barbadensis Miller is één van de oudste en meest bekende heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verschillende culturen. Aloë vera werd ook wel de plant van de onsterfelijkheid genoemd.

Er bestaan meer dan 300 soorten aloë. De Aloë Barbadensis Miller oftewel aloë vera, is de meest krachtige in haar soort. De gel uit de bladeren van deze plant bevat meer dan 200 voedingsstoffen waaronder mineralen, aminozuren en vitaminen. De plant heeft eigenschappen die de stofwisseling stimuleren, weerstand verhogend werken, het immuunsysteem ondersteunen, de stressgevoeligheid verminderen en zorgen voor een extra energiek gevoel.

Forever is daarnaast ook de grootste producent van bijenproducten ter wereld. Deze hoogwaardige producten kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het immuunsysteem en een gezonde levensstijl.

Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Dit komt door onze hoge productkwaliteit. Er zijn miljoenen mensen die dagelijks naar volle tevredenheid gebruik maken van onze hoogwaardige producten.

 

Let op! Onze producten zijn geen medicijnen!

De voordelen van aloë vera van Forever zijn:

 

  • Stimuleert de stofwisseling
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Extra energie
  • Verhoogt de weerstand
  • Voor uiterlijke en innerlijke verzorging
  • Beschermt tegen vrije radicalen
  • Dringt snel en diep in de huid door

 

Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u iets bestellen? Neem dan contact met ons op via info@beautybodymind.com of het contactformulier op deze site.