Wat is Etherische olie?

Etherische of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze zijn zowel mooi als aromatisch. Wellicht hebt u ooit al eens genoten van de geur van een roos of van lavendel; wat te denken van de geur van vers gesneden munt. In dat geval heeft u zeker de aromatische kwaliteiten van Etherische oliën ervaren.

Wat is Etherische olie nog meer?

Veel Etherische oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-micro bacterieel. Met hun unieke chemische structuur kunnen ze direct door de huid worden opgenomen en zorgen ze voor onmiddellijke reactie daar waar het is aangebracht. Bepaalde Etherische oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, waarbij ze helpen uw vitaliteit en welzijn te bevorderen. Etherische oliën zijn heel zuiver en worden onmiddellijk door de huid opgenomen. Pure, onversneden Etherische oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder tot diep blauw.

Honderden jaren geleden werden Etherische oliën al veel gebruikt in verschillende culturen vanwege hun medicinale en therapeutische werking. De moderne wetenschappelijke studies en trends laten vandaag de dag een meer holistische en alternatieve benadering van zelfzorg in de gezondheidszorg zien. Waarbij door de wetenschap een herontdekking van de diepe voordelen van Etherische oliën voor onze gezondheid steeds vaker wordt bevestigd.

dōTERRA CPTG Etherische oliën vormen de zuiverste en veiligste pure Etherische oliën die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Ze zijn zorgvuldig en vakkundig gedestilleerd uit planten die met de juiste zorg en aandacht zijn geteeld en geoogst door ervaren kwekers over de hele wereld. dōTERRA neemt alleen genoegen met de “beste” en meest ideale samenstelling en werkzaamheid van hun essentiële oliën. Hierdoor herkennen ervaren gebruikers van Etherische olie meteen de superieure therapeutische kwaliteit en natuurlijke puurheid van dōTERRA Etherische olie.

Meer informatie over de producten van DoTerra vind je als je klikt op de link hieronder. Hier kun je ook direct de door jou gewenste producten bestellen.