Waar zijn we mee bezig?

Het is inmiddels alweer een behoorlijke tijd geleden dat er hier een blogbericht verschenen is. De hoogste tijd dus om iedereen te laten weten waar we in de tussentijd mee bezig geweest zijn en wat de plannen voor de nabije toekomst zijn.

De afgelopen tijd hebben we veel ideeën gehad, zijn er veel plannen gemaakt, sommige dingen zijn als niet uitvoerbaar bestempeld, andere dingen als geschikt voor de lange termijnplanning en weer andere dingen als direct uitvoerbaar.

Besloten is om de komende tijd vooral te gebruiken om de dingen achter de schermen op orde te krijgen. En om dan vanaf 1 januari 2017 echt te gaan knallen!

Onze website www.beautybodymind.com en Facebook pagina www.facebook.com/BeautyBodyMindNL willen we zo informatief en aantrekkelijk mogelijk maken. Hierbij zijn jullie opmerkingen en tips altijd welkom. Deze kun je ons via info@beautybodymind.com toesturen met als onderwerp: Website/Facebook pagina. Je krijgt altijd een reactie van ons!  

Onze persoonlijke ontwikkeling en extra verdieping in de producten en diensten die wij bieden vinden wij ook erg belangrijk, want hoe kun je mensen iets vertellen als je zelf geen idee hebt waar je het over hebt? Werken, adviseren, informeren vanuit eigen ervaringen staan bij ons voorop! Zo willen wij ook graag oefenen met de Bach Bloesemremedies, de Reiki en de Tarot om hierin nog meer ervaring op te doen. Hiervoor hebben we een kortingsactie bedacht. Wil je ons helpen met oefenen en een je mening geven over je ervaringen? Dan kun je t/m 31 december 2016 voor de helft van de prijs gebruikmaken van onze diensten. Mail/bel/app ( info@beautybodymind.com / 06-37576229 ) ons voor meer informatie of vul het contactformulier op de website in. Geef hierbij wel even aan als onderwerp dat het om de kortingsactie gaat!

In de tussentijd kun je natuurlijk gewoon je favoriete producten van DoTerra Essential Oils, Forever Aloë Vera en Oriflame bij ons blijven bestellen. Ook geven we je hierover graag extra informatie en advies.

Wil je zelf graag met de producten van DoTerra Essential Oils of Forever Aloë Vera werken? Vraag ons dan naar de carrièremogelijkheden  want wij willen je graag als team member verwelkomen! Ook bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend een workshop bij te wonen waarin je meer informatie over de producten krijgt. Workshops in 2016 zijn alleen op verzoek en vanaf 1 januari 2017 willen wij ook geregeld workshops / informatie momenten inplannen. Op de website komt een agenda te staan waarin alle activiteiten genoemd worden. Je kunt je dan ook opgeven als deelnemer via het contactformulier.

De reden voor ons om 1 januari 2017 als datum om te gaan knallen te kiezen is omdat er eind september dit jaar gezinsuitbreiding verwacht wordt en er natuurlijk ook verlof opgenomen zal worden. Het bestellen van je favoriete producten kan ook gewoon in die periode, alleen de andere werkzaamheden zullen dan tijdelijk op een lager pitje komen te staan. In de praktijk zullen jullie vooral merken dat het soms wat langer duurt voor er op berichten gereageerd wordt, maar verder verwachten wij dat het weinig "overlast" zal geven.

Wat betreft het plaatsen van Blogs hebben we een voorlopige planning gemaakt, ons doel is iedere woensdag een nieuwe Blog te plaatsen met telkens een ander onderwerp. Voor de komende periode hebben we al een aantal onderwerpen bedacht, maar jullie inbreng is ook altijd welkom. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Heb je vragen? Mail ze ons gerust via info@beautybodymind.com met als onderwerp: Blog

Reactie schrijven

Commentaren: 0