Een kijkje achter de schermen

Achter de schermen werken we keihard aan van alles.

Website: www.beautybodymind.com
De website is in zijn geheel nagelopen, alle dingen die nog niet werken en de teksten die niet kloppen zijn aangepast en gemeld aan de website bouwer, deze is op het moment druk bezig om alles in orde te maken.

Opleidingen: Spirituele Ontwikkeling en HBO Toegepaste Psychologie
Ramona is druk aan het studeren. De eerste les van de opleiding Spirituele Ontwikkeling is inmiddels ingeleverd en beoordeeld, met een 10 als resultaat. Zij is nu begonnen aan les 2 van deze opleiding. Daarnaast is zij bezig met het onderwerp Oriëntatie in de Sociale Psychologie voor de HBO Studie Toegepaste Psychologie. In beide opleidingen gaat erg veel tijd zitten, vandaar dat de overige activiteiten wat minder aandacht krijgen.

Facebook pagina: www.facebook.com/BeautyBodyMindNL
Op Facebook houden wij onze likers / volgers zoveel mogelijk op de hoogte van de dingen die spelen. Ook doen wij hier geregeld aan promotie voor de website, de Facebook pagina en de producten en diensten die wij bieden. Inmiddels hebben we 154 likes waar we echt ontzettend blij mee zijn!

Oriflame en Forever Aloë Vera:
Wij willen ons hier nog meer in gaan verdiepen door het bijwonen van bijeenkomsten en het lezen van de bergen informatie die hierover beschikbaar zijn. Doordat de opleidingen veel tijd opeisen is het op het moment nog niet mogelijk volledig hierop te focussen, maar hiervoor wordt tijd ingepland zodat we jullie zo volledig mogelijk kunnen adviseren en informeren over alle producten.

Reiki en Bach Bloesemremedies:
Voor het oefenen met Reiki en de Bach Bloesemremedies (je bent immers nooit uitgeleerd) zoeken wij af en toe testcliënten. Dit zijn mensen die voor een klein prijsje een behandeling of een consult inclusief Bach Bloesemremedie kunnen ontvangen en waarvan wij dan graag een recensie ontvangen. Wij hebben weer plaats voor 2 testcliënten voor de Reiki en ook voor 2 testcliënten voor de Bach Bloesemremedies, neem contact met ons op als je meer informatie wilt of testcliënt wilt worden!

Personal Coaching:
Wij zijn nog bezig met het ontwikkelen van een behandelplan dat als basis kan dienen voor de Personal Coachingstrajecten die wij bieden. Heb je behoefte aan een stukje coaching en vind je het leuk om ons te helpen de basis hiervoor te leggen? Neem dan contact met ons op om een en ander te bespreken en te bekijken of jij 1 van de mensen kunt zijn die ons hierbij kunnen helpen. We vragen hiervoor wel een kleine bijdrage en verwachten dat je er serieus mee omgaat. We zoeken hiervoor 3 of 4 personen.

(6 maart 2015)

Reactie schrijven

Commentaren: 0